asPeirHNh

v 2.0

Archives

Blog tools

SYNC BLOGS page counter



Ιδού η ειρωνεία...Συγχαρητήρια στους καρεκλοκένταυρους της κρατικής τηλεόρασης που αποφάσισαν εν μια νυκτί να αποπέμψουν τον πολλάκις βραβευμένο δημοσιογράφο κ. Κούλογλου μετά από 12 χρόνια συνεργασίας εκφράζοντας μάλιστα φτηνές δικαιολογίες για την ενέργειά τους αυτή.

Γιατί ποιος μπορεί να πιστέψει ότι οι εκπομπές στοιχίζουν πολύ ακριβά ενώ την ίδια στιγμή χρηματοδοτείται αδρά ετησίως η «κορυφαία διοργάνωση» της Eurovision? Πως μπορεί να αρνείται ένα κανάλι άδεια για χορήγηση δημοσιογραφικής βίζας για την Κίνα σε δημοσιογράφο του την στιγμη που δεκάδες δημοσιογράφοι θα ταξιδέψουν εκεί κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων? Και από πότε άρχισαν να ενδιαφέρονται για τα τόσο «αντικειμενικά» ποσοστά τηλεθέασης??? Η πραγματικά αποστοματική απάντηση έρχεται από το στόμα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου λέγοντας ότι η εκπομπή...δεν του αρέσει!! Ευτυχώς του αρέσουν οι πολιτικές εκπομπές και συζητήσεις της ΕΡΤ όπου οι περισσότερες είναι πολιτικοι μονόλογοι κυβερνητικών, από τις οποίες δεν φαίνεται κανείς να το κουνάει ρούπι.

Ευελπιστούμε πάντως να βρεθεί κάποιος σταθμός που θα στηρίξει τις προσπάθειές του κ. Κούλογλου για να μην χάθει αυτή η τηλεοπτική όαση.

Το ρεπορτάζ, απ’ότι φαίνεται, απέκτησε σύνορα και μάλιστα απρόσιτα για τους δημοσιογράφους που στηρίζουν την αντικειμενικότητα και ενημερώνουν τεκμηριωμένα τον λαό για σημαντικά εγχώρια και παγκόσμια κοινωνικά φαινόμενα και προβλήματα.

3 comments

  1. greek tv  

    Καλά, δεν το συζητώ... η απομάκρυνση του Κούλογλου είναι άλλη μία άθλια κίνηση, άλλη μία χουντική (όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι έχουμε Προεδρευόμενη δημοκρατία και όχι Δημοσιογραφία, ας το ξανασκεφτούν παρακαλώ) απόφαση.

    Αλλά διαφωνώ συνάδελφε με τα λεγόμενά σου στο τέλος. Οι εκπομπές του και δη των τελευταίων 2 τουλάχιστον χρόνων δεν ήταν "όαση". Αν τις συγκρίνεις με την υπόλοιπη greek-tv (όχι το εκπληκτικότατο blog Μου φυσικά...), τότε ναι. Συμφωνώ.

    Επίσης, σε καμία μα καμία περίπτωση ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν είναι αντικειμενικός (όπως και κανένανς άνθρωπος, αλλά πάει μακριά η συζήτηση). Τεκμηριωμένα λεγόμενα έχει. Σαφώς. Αντικειμενικά με τίποτα.
    Στηρίζει και προμοτάρει αφάνταστα ως και απροκάλυπτα την ρεβιζιονιστική "αριστερά" (βλ. Τσίπρα), λαϊκιστές πολιτικούς (Τσάβες) και με δήθεν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον κρατά επικριτική (και οχι, ας το πούμε επεξηγηματική, αν με καταλαβαίνεις) στάση για την κάποτε (όσο το δυνατόν) υπαρκτή αριστερά (βλ. αφιέρωμα στα γεγονότα του '50 και έπειτα, Δεκεμβριανά και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν).

    Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την υποκρισία. Υποκρισία ότι στηρίζεις την αριστερή και προοδευτική σκέψη εν γένει ενώ παράλληλα την διαχωρίζεις και μάλιστα διαλέγεις (κομματική) πλευρά. Η αριστερά δεν εκφράζεται σε κόμματα.

    Στέγη θα βρεί, αυτό είναι σίγουρο. Πάντως δεν θα ήθελα να τον δω για π.χ. μετά τους "Φακέλους" του Alexis ή κάτι παρόμοιο...

  2. angelos  

    krima.. itan kali ekpompi

  3. greek tv  

    Στο Φεστιβάλ της νεολαίας Συνασπισμού θα μιλήσει ο Στέλιος Κούλογλου... ουδέν περαιτέρω σχόλιο.

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Recent Comments

Listen to radio stations...