asPeirHNh

v 2.0

Archives

Blog tools

SYNC BLOGS page counter

Εχθές βγήκαμε για μπυρίτσα (μία, ε... το τονίζω!) με μία παρέα και τα λέγαμε, ωραία και χαμογελαστά. Η συζήτηση τελικά κατέληξε στην έλξη μεταξύ των δύο φύλων. Το θέμα είναι, όμως πως η όλη συζήτηση ξεκίνησε από μία κοπέλα, η οποία τόνισε το πόσο ωραία είναι τα "οπίσθια" του γυμναστή στο "GYM" που πάει!

"Αναλύσαμε" τις "σωματικές προτιμήσεις αντρών και γυναικών, μικρό ή μεγάλο στήθος, τουρλωτός, μεγάλος ή όχι, κώλος, τρόπος προσέγγισης: "χύμα" ή "μέσω Λαμίας", ανταπόκριση: "χυλόπιτα μέσα στη μάπα" ή "θα του βγάλεις την ψυχή" (βλ. αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών) και άλλα πολλά.

Που καταλήξαμε και συμφωνήσαμε; Πως πλέον οι αντρικές συζητήσεις δεν έχουν και σπουδαία διαφορά με τις γυναικείες (duhhhh! καλα, αυτό είναι γνωστό... αλλά καλό είναι να το υπενθυμίζουμε), αλλά και το ότι οι γυναίκες "σήμερα" δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους! Τα λένε "χύμα και τσουβαλάτα". Και οι άντρες δεν τις κοιτούν και "πέφτουν από τα σύννεφα". Όχι. Οι κουβέντες βγαίνουν αυθόρμητα, "καθαρές" και σταράτες, δίχως ταμπού και ντροπές!

Nice feeling! (Τ' ακούτε εσείς που με λέτε "οπισθοδρομικό και πουριτανό"; Τέρμα πιά ο "Πόποτας"! χαχαχα... όχι, δεν έχω φτάσει σε σημείο να με αποκαλέσουν αναλόγως (οι αυτοχαρακτηρισμοί δεν μετράνε...))!

Cheers!

p.s.: Στο τσακ ήμουν να βάλω καμιά φώτο της Keyra Augustina, αλλά είπα να κρατήσουμε ένα επίπεδο...

5 comments

  1. avakas  

    Πάντως αποτι διάβασα, το πιο βασικά που κοιτάνε οι γυναίκες στον άντρα είναι ο κώλος...

    Και τι καλύτερο απο έναν κόλουμ κώλο! (δηλαδή καθαρό κώλο, ε ναι, στα αλβανικά κόλουμ σημαίνει καθαρός, εξ' ου και τα κούλουμα την καθαρά δευτέρα- τι μάθαμε και σήμερα ε;)

  2. greek tv  

    Σωστός! Οπως και οι πολλοί άντρες στις γυναίκες... αν και μ' αυτά τα κωλο-τζίν, ξεγελιέται πολλές φορές το μάτι! Ενώ με μία φορμίτσα όλα ξεδιαλύνονται...

    Μα καλά, παρόλο που η συζήτηση είναι "του κώλου", μορφωνόμαστε κιόλας... ε, ρε τι υπηρεσίες προσφέρει αυτή η aspeirhnh!!!

  3. spetsos  

    Τίποτα τίποτα...
    Θα μιλήσω στον Τάκη να κάνει post. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο χρειαζόμαστε γνώμη ειδικού.

  4. greek tv  

    Επιβάλεται!!! Αλλά θύμισέ του ότι οι εγραφές στη σχολή τελειώνουν...

  5. G.T.  

    Για τον Τάκη όμως παραμένουν ανοιχτές οι εγγραφές.

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Recent Comments

Listen to radio stations...