asPeirHNh

v 2.0

Archives

Blog tools

SYNC BLOGS page counter

Καιρό τώρα συζητάμε το θέμα μεταξύ μας, (από την κοινωνική του διάσταση) αλλά επειδή όλοι οι υπόλοιποι παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην παραλία, ποστάρω εγώ.

Γεωργίου. Ξέρει από μπάλα, κόβει το μυαλό του γενικά, αλλά λόγω όψης και "τα λέω χύμα και τσουβαλάτα..." θεωρείται γραφικός, καραγκιόζης κλπ. από τους υπόλοιπους ειδήμονες (Πουρδουπουπού, Παλοπατίνι και Βερνίκι - ειδικά ο τελευταίος απορώ πως είναι δυνατόν να τον πληρώνουμε δεκαετίες τώρα. Είμαι σίγουρος πως για μέσον πρέπει να έχει τον ίδιο τον (εκάστοτε) πρωθυπουργό).


Στα παρακάτω βίντεο τοποθετείται για τους ομοφυλόφιλους, τους γάμους τους που πλέον έγιναν trendy και γενικά για τα "αδερφάτα των ιπποτών" που αυξάνονται, πληθύνονται και εκδηλώνονται.





Από την μεριά μου δεν έχω πρόβλημα με αυτού του είδους "Ιπποτών" αρκεί να μην ενοχλούν, αλλά πολύ περισσότερο αρκεί να μην προσπαθούν να πλασσάρουν αυτή τους την προτίμηση ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Δεν είναι φυσιολογικό. Πάει και τελείωσε. Ανέκαθεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Καινούργια είναι η τάση που ακολουθεί η "προοδευτική" μας κοινωνία μέσω των ΜΜΕ κυρίως (δείτε ένα οποιοδήποτε ελληνικό σήριαλ και αν δεν έχει μέσα τουλάχιστον μία παντελώς κραγμένη, να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου μα τον τουτατοίς) να αναγκάσει την πλειονότητα να πιστέψει πως "δεν πρέπει να μας νοιάζει τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεββάτι του" - μα πόσες χιλιάδες φορές έχω ακούσει αυτή την έκφραση...

















Συμφωνώ απόλυτα. Στο κρεβάτι σου κάνε ό,τι θέλεις. Δικό σου είναι. Αλλά μη μου βγαίνεις συνάμενη-κουνάμενη στην Σταδίου ή στην τηλεόραση και μου διατυμπανίζεις ότι είσαι gay.
















Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πλέον οι περισσότεροι gay είναι gay για να δείχνουν trendy, styl-άτοι κλπ. Οι "εκ φύσεως" είναι "εκ φύσεως", πως να το κάνουμε δηλαδή; Με γειά τους με χαρά τους. Με αυτούς που απορώ πραγματικά είναι με δαύτους που "το γύρισαν" για να βγάζουν λεφτά (το ξέρεις και εσύ... τράβα σε κανά κότερο και άμα δεις γυναίκα μέσα, να ξαναπέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου!), με αυτούς που το "δοκιμάζουν" (τι είναι ρε καραγκιόζη; Μπακλαβάς;), με αυτούς που γενικά το κάνουν από μόδα και έτσι... για να περνά η ώρα...




Το να είσαι κάτι σε αυτή τη ζωή είναι δικαίωμα και καμάρι σου. Είσαι αριστερός, δεξιός, gay, straight, σαδομαζοχιστής κλπ.; Κράτα το για τον εαυτό σου και μοιράσου το με αυτούς που αγαπάς και εκτιμάς. Εμένα τι μου το λες; Φαντάζεστε μιά μέρα να βγούνε στην Ακαδημίας οι straight πάνω σε άρματα και να λένε οι άντρες πόσο μάγκες είναι, πόσες γκόμενες βγάλαν το προηγούμενο βράδυ και οι γυναίκες με σφυρίχτρες και τύμπανα να φωνάζουν για το "αν το μέγεθος μετράει" κλπ.; Λίγο γελοίο δεν σας ακούγεται; Ε, κάπως έτσι δείχνουν οι "Ιππότες" στα gay-parade.

Κλείνοντας και επειδή ίσως "φάω κράξιμο" από τους υποστηρικτές και τους ψευτοϋπέρμαχους των ομοφυλοφίλων (λες και αυτοί δεν έχουν πεί ποτέ: "Άντε ρε παλιοπούσ..η"), να παρακαλέσω, να ξαναδιαβάσουν με προσοχή και πάνω απ' όλα, καλοπροαίρετα ό,τι γράφω και να τους πω πως γνωρίζω ομοφυλόφιλους, τους οποίους εκτιμώ ιδιαίτερα. Γιατί; Γιατί ό,τι κάνουν το κάνουν για την πάρτη τους, κοιτάνε την δουλειά τους, ζούν την ζωή τους χωρίς να δικηρύττουν δεξιά και αριστερά "τι κάνουν στο κρεβάτι τους" και σέβονται τους γύρω τους. Δεν βγαίνουν στα κανάλια για να προκαλέσουν κλπ. Εν ολίγοις, για μένα, είναι φυσιολογικοί (έτσι τους έπλασε η φύση) και όχι τίποτα καραγκιόζηδες...


Α! Ξέχασα... Έτσι γλεντάμε εμείς τις 5.000 επισκέψεις!!!


6 comments

  1. same_old_story  

    Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι τα gay parade και η υπερπροβολή των gay από τα MME είναι αστειά και ξεφτιλίζει τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους στα μάτια μας, αφού προβάλονται με άκομψο τρόπο, πχ υπόθεση Σεργιανόπουλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ΜΜΕ πρέπει να σκαλίζουν τη σεξουαλική ζωή του καθενός και να προβάλουν συνεχώς τους ομοφυλόφιλους. Τότε να προβάλουν και άλλους ανθρώπους με άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αφού τα ισοπεδώνουν όλα ας το κάνουν μια και καλή.
    Γενικότερα, στην σύγχρονη εποχή το να αρνήσε τη φύση σου και να πηγαίνεις κόντρα στη λογική είναι αποδεκτό και μάλιστα επιβραβεύεται από τα ΜΜΕ. Με απλά λόγια αν είσαι βλάκας ή gay θα πας μπροστά, αν είσαι λογικός, έξυπνος, πας κόντρα στο ρεύμα.

  2. greek tv  

    Ρε φίλε αυτό που με τρελαίνει (κ δεν ανέφερα) είναι ότι βγαίνουν αυτές οι κότες με τα βυζιά έξω και ουρλιάζουν... "αχ, δεν μπορώ να συνεχίσω την συζήτηση..., μην το λέτε αυτό..., δεν θα συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο"...

    Τι λες μωρή; Για ποιό επίπεδο μιλάς; Τι έχεις κάνει στην ζωή σου; Εχεις κ επίπεδο; Ολοι ξαφνικά σε αυτή τη χώρα απέκτησαν κ επίπεδο...

    Ρε θα παλαβώσω εντελώς ρεεεεε... Τράβα βάλε κανα ξώβυζο και άσε την τηλεόραση!

    γμτκερατόμου...

  3. same_old_story  

    ΄Ολοι έχουμε επίπεδο γι'αυτό πάει η χώρα μπροστά...

  4. avakas  

    είμαι gay...

    που είστε ρε; δηλαδή εμείς (Φυτούκλες) που είμαστε;
    πωπω, ανανεωθήκατε, ε; καιρό είχα να μπω...

    μιά χαρά σας βλέπω!
    tsaou (manu)

  5. angelos  

    re file greek tv de vlepeis oti ta kanalia theloun na dimiourgisoun olo auto to sousouro, giati einai kati pou "k kala" thigei tin "k kala" paradosiaki- suntiritiki genia tou pappou mas k tis giagias mas, twn opoiwn i pleiopsifia parakolouthei tetoiou eidous ekpompes? k oi gay ws pswnia, opws oloi oi ellines, peftoun stin pagida k anatrofodotoun sunexeia olo auto k emeis kathomaste ki asxoloumaste mazi tous.

  6. greek tv  

    @avakas: "Α να χαθείς παλιολινάτσα..."! Κοιτάξτε τώρα που επιστρέφει ο "κοντός" να ανανεωθείτε κ σείς... χλωμό!

    @admin: Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Ετσι ακριβώς. Το σύστημα (μας) δουλεύει ρολόι. Κ μείς υπακούμε τυφλά. Ακόμη κ εμείς που το επικρίνουμε, ουσιαστικά, το στηρίζουμε, το κρατάμε ζωντανό.

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Recent Comments

Listen to radio stations...