asPeirHNh

v 2.0

Archives

Blog tools

SYNC BLOGS page counter


Όλοι μας, λίγο-πολύ, γνωρίζουμε για το αυριανό μποϋκοτάζ στη Δ.Ε.Η. στις 12 το μεσημέρι. Όσον αφορά εμένα, καλό θα ήταν να συμμετάσχουμε όλοι μας με κάποιο τρόπο, είτε κατεβάζοντας το γενικό διακόπτη ρεύματος του σπιτιού μας για ένα τέταρτο, είτε για μισή ώρα, είτε για 1'. Πολλοί θα πούνε ότι αυτά είναι βλακείες και δε λύνονται έτσι αυτά τα προβλήματα και ότι πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους. Επίσης, θα βρεθούνε κι άλλοι που θα πούνε ότι θα γίνει black out όταν ανεβάσουμε όλοι μαζί το διακόπτη και θα χαλάσουν τα pcιά, τα ψυγεία και όλες γενικά οι ηλεκτρικές συσκευές.
Σε αυτό το σημείο, σκέφτηκα και είπα γιατί να κατεβάσω το διακόπτη και να μην ανάψω όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ταυτόχρονα για να γουστάρω; Διάβαζα λοιπόν σχόλια στο net και έπεσα στο pitsirikos.blogspot (http://pitsirikos.blogspot.com/2007/12/blog-post_5988.html) το οποίο ενστερνίζεται την άποψή μου.
Κατ'εμέ, το καλύτερο είναι να ανάψουμε όλες τις συσκευές μας και να δείξουμε στο Διευθύνοντα Σύμβουλο πως από εμάς τους μισθωτούς και μεροκαματιάρηδες παίρνει τα εκατομμύρια του μισθού του.
Για εμένα αυτό είναι το σωστό. Ανάψτε PC, σκούπες, φριτέζες, κουζίνες, τηλεοράσεις και δονητές και δείξτε τους ποιος έχει το πάνω χέρι στην κωλοχώρα που ζούμε με το 95% να πεινάει, το 4% να ξεκωλιάζεται να τρώει αυτά που δουλεύουν οι άλλοι και το 1% να πεθαίνει από την πείνα στην κυριολεξία.

2 comments

  1. angelos  

    a re file den to prolava..
    alla k na prolavaina, autoi st @@ tous tha mas egrafan..

  2. G.T.  

    Kala afto einai sigouro admin, alla ekana to kommati mou simera...

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Recent Comments

Listen to radio stations...